Evelien van Bogerijen, Projectleider Delier, Santeon

Bio:

Evelien van Bogerijen voelt al een aantal jaar een stevige drijfveer om de delierzorg te verbeteren. Dit vuurtje is ooit aangewakkerd tijdens haar werk als verpleegkundige op de cardiothoracale chirurgie, maar vooral toen zij de gevolgen van een delier in haar directe omgeving zag. Kenmerkend is haar vastberaden om het verschil te maken. Als projectleider Delier draagt Evelien bij aan het maken van het verschil voor het blijvend vernieuwen van delierzorg.

Presentatie:

Deze sessie ‘Beleef een delier!’ biedt een geweldige kans om op een interactieve en innovatieve manier meer te leren over delier en hoe dit van invloed kan zijn op jouw patiënten. Door de VR delier beleving te ervaren, krijg je een uniek inzicht in de wereld van een patiënt met delier en hoe zij de wereld om hen heen ervaren. Dit kan helpen om beter te begrijpen hoe je als zorgprofessional kunt zorgen voor een effectieve benadering van patiënten met een delier.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan de toenemende kwetsbaarheid door vergrijzing, aangezien delier vaker voorkomt bij oudere patiënten. Het is belangrijk om hier als zorgprofessional alert op te zijn en kennis en vaardigheden te hebben om delier tijdig te herkennen en de onderliggende oorzaak te vinden.

Na afloop van deze sessie ben je beter in staat om delier te herkennen, er op de juiste manier mee om te gaan en de zorg voor patiënten met delier te verbeteren. Het vergroten van kennis, begrip en empathie voor patiënten met delier is essentieel om de zorg voor deze kwetsbare groep patiënten te optimaliseren.

Dus, ben je klaar om je kennis en begrip van delier te vergroten? Meld je dan snel aan, vanwege beperkte ruimte, voor deze interactieve en innovatieve sessie en ervaar als één van de eerste in Nederland de VR delier beleving. Samen kunnen we het verschil maken in de zorg voor patiënten met een delier!

  • De Stallen

    Beleef een delier!

    Datum: 13 sep 2024Tijd: 13:30 - 14:30 CET