Irene Muller-Schoof, Senior onderzoeker & Onderzoeksmakelaar, Tranzo

Bio:

Beste mensen, ik ben senior onderzoeker en onderzoeksmakelaar bij de Academische Werkplaats Ouderen, Tranzo, Tilburg University. Op 15 november 2023 promoveerde ik daar op het onderwerp cocreeren met zorgpraktijk, zorgonderwijs en onderzoek. Met ruime ervaring in onderwijs voor de zorg, leg ik de nadruk op ouderenzorg. Ik verbind graag onderwijs voor verzorgenden, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals aan onderzoek en zorgpraktijk.

Ik ontwikkelde diverse tools en lesmateriaal voor zorginstellingen in samenwerking met onder andere Kluwer, Reed Elsevier, BSL, Rutgers en het Trimbos-instituut.

Tijdens het congres geef ik een workshop over leren van verhalen van ouderen. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten!

Presentatie: 

Ontdek de kracht van verhalen als onderzoeksmethodiek. Tijdens deze interactieve workshop leer je de narratieve lesmodule “Vertel eens! Leren van verhalen” kennen. Ontdek hoe je door open interviewen en het maken van portretten van bewoners de kwaliteit van mensgerichte verpleeghuiszorg kunt versterken. Door complimenten uit te delen en verbeteringen mogelijk te maken op thema’s die bewoners belangrijk vinden. Laat je inspireren!

  • Theater

    Luisteren en leren van verhalen

    Datum: 13 sep 2024Tijd: 13:30 - 14:30 CET